Blogging

Relaxarea duce la productivitate

Sunt foarte multe metode prin care te poti detasa de stresul acumulat la munca si este foarte indicat sa facem ceva in privinta asta pentru ca prea mult stres nu duce la nimic bun. Chiar si medicii recomanda cat mai multe momente de liniste si de relaxare, fara de care nu am putea face nimic si nu am fi productivi. Chiar daca este o iesire cu prietenii la o plimbare prin parc, o seara de club sau pur si simplu o iesire la suc, relaxarea trebuie sa existe in viata noastra.

Personal, aleg urmatoarele activitati pentru relaxare:

 • Petreceri

Imi place mai mult sa petrec la o nunta sau un botez, unde responsabili cu voia buna sunt formatii live cu un repertoriu bogat in melodii de distractie si populare. Sincer, imi place mult mai mult sa dansez in hore sau diferite sarbe, decat sa ma zbengui intr-un club pe muzica comerciala. La fel ca mine sunt si prietenii mei, iar petrecerile la care mergem impreuna sunt foarte reusite pentru ca noi stim cu adevarat sa ne distram.

 • Cluburi

Chiar daca nu sunt localurile mele preferate, in lipsa de altceva, aleg uneori sa merg prin unele cluburi pentru a dansa putin, dar si pentru a consuma ceva bauturi alcoolice care ma fac sa ma simt mai bine si sa ma relaxez.

La fel ca mine trebuie sa faceti si voi. Nu deveniti niste roboti obsedati de munca pentru ca s-ar putea sa ajungeti la anumite zile in care o sa cadeti efectiv atat fizic, cat si psihic.

Related Posts

Ștergătoarele de parbriz: cum să le alegi și când să le schimbi"

Pompa de ștergătoare: Cum funcționează și semnele unei defecțiuni

Pompa de ștergătoare este una dintre acele componente auto despre care mulți șoferi nu se gândesc prea mult, până în momentul în care începe să dea semne de…

Harold and the Purple Crayon: O poveste încântătoare despre imaginație și aventură

Harold and the Purple Crayon: O poveste încântătoare despre imaginație și aventură

Într-un sat liniștit, într-o casă mică și cochetă, locuia un băiețel numit Harold. Harold nu era un băiat obișnuit. El avea un creion mov magic, iar această poveste…

Delicii de post: Rețete de torturi gata într-o clipă

Delicii de post: Rețete de torturi gata într-o clipă

Deliciile culinare sunt parte integrantă a experienței umane, oferindu-ne nu doar satisfacție gustativă, ci și oportunitatea de a ne conecta cu tradițiile, cu persoanele dragi și chiar cu…

Gustul aerian: De ce mâncarea s-ar schimba în avion

Gustul aerian: De ce mâncarea s-ar schimba în avion

Călătoria cu avionul aduce în minte o varietate de experiențe – de la priveliști uluitoare la întâlniri culturale. Cu toate acestea, un aspect al călătoriei cu avionul care…

Ce poți să vizitezi în Salzburg: Obiective turistice de neratat

Ce poți să vizitezi în Salzburg: Obiective turistice de neratat

Salzburg, un oraș încărcat de istorie și cultură, își așteaptă vizitatorii cu peisaje impresionante, arhitectură magnifică și o bogată moștenire culturală. Situat în inima Austriei, la poalele Alpilor,…

Râsul: Cel mai puternic medicament

Râsul: Cel mai puternic medicament

În viața agitată pe care o trăim, uneori uităm că cele mai simple lucruri sunt adesea cele mai puternice. Râsul este un astfel de element subestimat în arsenalul…

This Post Has 37 Comments

 1. Sunt perfect de acord cu cele spuse în acest articol și sunt de părere oricine trebuie sa se distreze pentru a avea o viață echilibrata și calitatina. Un articol bun, tineo tot așa!

 2. Trebuie din cand in cand sa ne mai destindem si sa ne distram, altfel explodam, eu ma duc intr-un restaurant cu sotia mea in fiecare sfarsit de saptamana pentru destindere si relaxare. Articolul este bine scris.

 3. Trebuie din cand in cand sa ne mai destindem si sa ne distram, altfel explodam, eu ma duc intr-un restaurant cu sotia mea in fiecare sfarsit de saptamana pentru destindere si relaxare. Articolul este bine scris.

 4. Trebuie din cand in cand sa ne mai destindem si sa ne distram, altfel explodam, eu ma duc intr-un restaurant cu sotia mea in fiecare sfarsit de saptamana pentru destindere si relaxare. Articolul este bine scris.

 5. Trebuie din cand in cand sa ne mai destindem si sa ne distram, altfel explodam, eu ma duc intr-un restaurant cu sotia mea in fiecare sfarsit de saptamana pentru destind

 6. Trebuie din cand in cand sa ne mai destindem si sa ne distram, altfel explodam, eu ma duc intr-un restaurant cu sotul meu in fiecare sfarsit de saptamana pentru destindere si relaxare. Articolul este bine scris.Nota 10!

 7. Nimic mai adevarat ! Foarte bine scris articolul și foarte bine punctat. Ma bucur de orice oportunitate de a demonstra ca relaxarea mea este terapeutica ! Haha.

 8. Corect,asa este,intradevar trebuie ca in viata noastra cotidiana din ziua de astazi sa fie introdusa acele momente de relaxare,care fac foarte bine pentru organismul si pshicul nostru.Foarte bine scris articolul..

 9. Trebuie din cand in cand sa ne mai destindem si sa ne distram, altfel explodam, eu ma duc intr-un restaurant cu sotia mea in fiecare sfarsit de saptamana pentru destindere si relaxare. Articolul este bine scris.

 10. Sunt perfect de acord cu cele spuse în acest articol și sunt de părere oricine trebuie sa se distreze pentru a avea o viață echilibrata. Un articol bun si adevarat ce e scris!

 11. Avem nevoie de destindere si relaxare , fara o minte relaxata , nu vor reusi sa avem rezultate benefice si asteptate . Asadar , trebuie sa ne si distram … desigur cu limita .

 12. Sunt perfect de acord cu cele spuse in articol. De cele mai multe ori ca sa ne eliberam de stresul cotidian avem nenoie de relaxare si destindere. Iar cand aceasta "terapie" se face prin intermediul Tarafului condus de Laurentiu Caldararu, reusita este garantata.

 13. Sunt foarte de acord cu ce scrie in articol. Daca nu ne relaxam, ajungem sa fim presati de problemele cotidiene, fara sa ne dam seama ca cedam psihic si ni se termina puterile.De cele mai multe ori ca sa ne eliberam de stresul cotidian avem nenoie de relaxare si destindere. Tot timpul apreciez astfel de articole, deoarece, majoritatea articolelor contin doar panica si stres. Va multumesc ca ne mai amintiti ca trebuie sa ne mai si distram

 14. Sunt de acord cu nunțile și cluburile, dar cred că mai mult ar relaxa sportul și călătoriile. Ele chiar pot să includă mișcare și dans, băutură, lucruri întâlnite nu doar la petreceri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *