Blogging

Relaxarea duce la productivitate

Sunt foarte multe metode prin care te poti detasa de stresul acumulat la munca si este foarte indicat sa facem ceva in privinta asta pentru ca prea mult stres nu duce la nimic bun. Chiar si medicii recomanda cat mai multe momente de liniste si de relaxare, fara de care nu am putea face nimic si nu am fi productivi. Chiar daca este o iesire cu prietenii la o plimbare prin parc, o seara de club sau pur si simplu o iesire la suc, relaxarea trebuie sa existe in viata noastra.

Personal, aleg urmatoarele activitati pentru relaxare:

 • Petreceri

Imi place mai mult sa petrec la o nunta sau un botez, unde responsabili cu voia buna sunt formatii live cu un repertoriu bogat in melodii de distractie si populare. Sincer, imi place mult mai mult sa dansez in hore sau diferite sarbe, decat sa ma zbengui intr-un club pe muzica comerciala. La fel ca mine sunt si prietenii mei, iar petrecerile la care mergem impreuna sunt foarte reusite pentru ca noi stim cu adevarat sa ne distram.

 • Cluburi

Chiar daca nu sunt localurile mele preferate, in lipsa de altceva, aleg uneori sa merg prin unele cluburi pentru a dansa putin, dar si pentru a consuma ceva bauturi alcoolice care ma fac sa ma simt mai bine si sa ma relaxez.

La fel ca mine trebuie sa faceti si voi. Nu deveniti niste roboti obsedati de munca pentru ca s-ar putea sa ajungeti la anumite zile in care o sa cadeti efectiv atat fizic, cat si psihic.

Related Posts

avantajele corturilor pentru evenimente

Care sunt avantajele corturilor pentru evenimente?

Dupa o pandemie, oamenii sunt mai dornici de socializare ca oricand. Evenimentele de diferite dimensiuni si atmosfere readuc oamenii impreuna pentru a se bucura. Cand vrei sa faci…

Sportul ca mod de viata

Se spune ca sportul este un mod de viata si ca pentru o viata sanatoasa trebuie sa acordam o atentie sporita sportului. Complet adevarat, dar eu mai cred…

cumperi cartile

De unde iti cumperi cartile?

Mediul online s-a dezvoltat foarte mult, iar cand spun asta nu fac referire doar la o anumita categorie de site-uri din anumite domenii, ci la tot ceea ce…

Trece timpul

Trece timpul..

Încă de pe acum te îndemn să nu citești acest articol, pentru că nu-i nimic interesant, nimic de luat în seamă, doar îmi spun câteva ofuri. Văd cum…

urmaresti un film

Cu ce scop urmaresti un film?

Nu sunt un mare amator de filme, dar trebuie sa recunosc ca sunt momente cand vreau sa urmaresc o poveste a unor oameni, iar aici filmele merg cel…

Parintii ne sunt cei mai buni prieteni

Parintii ne sunt cei mai buni prieteni

Parintii, pe langa faptul ca ne-au dat viata, ne-au fost si niste mentori, iar ceea ce suntem si ce avem, le datoram lor. Ca tineri dorim independenta si…

This Post Has 37 Comments

 1. Sunt perfect de acord cu cele spuse în acest articol și sunt de părere oricine trebuie sa se distreze pentru a avea o viață echilibrata și calitatina. Un articol bun, tineo tot așa!

 2. Trebuie din cand in cand sa ne mai destindem si sa ne distram, altfel explodam, eu ma duc intr-un restaurant cu sotia mea in fiecare sfarsit de saptamana pentru destindere si relaxare. Articolul este bine scris.

 3. Trebuie din cand in cand sa ne mai destindem si sa ne distram, altfel explodam, eu ma duc intr-un restaurant cu sotia mea in fiecare sfarsit de saptamana pentru destindere si relaxare. Articolul este bine scris.

 4. Trebuie din cand in cand sa ne mai destindem si sa ne distram, altfel explodam, eu ma duc intr-un restaurant cu sotia mea in fiecare sfarsit de saptamana pentru destindere si relaxare. Articolul este bine scris.

 5. Trebuie din cand in cand sa ne mai destindem si sa ne distram, altfel explodam, eu ma duc intr-un restaurant cu sotia mea in fiecare sfarsit de saptamana pentru destind

 6. Trebuie din cand in cand sa ne mai destindem si sa ne distram, altfel explodam, eu ma duc intr-un restaurant cu sotul meu in fiecare sfarsit de saptamana pentru destindere si relaxare. Articolul este bine scris.Nota 10!

 7. Nimic mai adevarat ! Foarte bine scris articolul și foarte bine punctat. Ma bucur de orice oportunitate de a demonstra ca relaxarea mea este terapeutica ! Haha.

 8. Corect,asa este,intradevar trebuie ca in viata noastra cotidiana din ziua de astazi sa fie introdusa acele momente de relaxare,care fac foarte bine pentru organismul si pshicul nostru.Foarte bine scris articolul..

 9. Trebuie din cand in cand sa ne mai destindem si sa ne distram, altfel explodam, eu ma duc intr-un restaurant cu sotia mea in fiecare sfarsit de saptamana pentru destindere si relaxare. Articolul este bine scris.

 10. Sunt perfect de acord cu cele spuse în acest articol și sunt de părere oricine trebuie sa se distreze pentru a avea o viață echilibrata. Un articol bun si adevarat ce e scris!

 11. Avem nevoie de destindere si relaxare , fara o minte relaxata , nu vor reusi sa avem rezultate benefice si asteptate . Asadar , trebuie sa ne si distram … desigur cu limita .

 12. Sunt perfect de acord cu cele spuse in articol. De cele mai multe ori ca sa ne eliberam de stresul cotidian avem nenoie de relaxare si destindere. Iar cand aceasta "terapie" se face prin intermediul Tarafului condus de Laurentiu Caldararu, reusita este garantata.

 13. Sunt foarte de acord cu ce scrie in articol. Daca nu ne relaxam, ajungem sa fim presati de problemele cotidiene, fara sa ne dam seama ca cedam psihic si ni se termina puterile.De cele mai multe ori ca sa ne eliberam de stresul cotidian avem nenoie de relaxare si destindere. Tot timpul apreciez astfel de articole, deoarece, majoritatea articolelor contin doar panica si stres. Va multumesc ca ne mai amintiti ca trebuie sa ne mai si distram

 14. Sunt de acord cu nunțile și cluburile, dar cred că mai mult ar relaxa sportul și călătoriile. Ele chiar pot să includă mișcare și dans, băutură, lucruri întâlnite nu doar la petreceri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *