Modă

Care sunt cele mai frumoase tatuaje pentru femei?

Tatuajul poate fi folosit ca expresie a identitatii, ca forma de auto-exprimare sau pur si simplu in scop decorativ. Cea mai veche utilizare cunoscuta a tatuajului a fost in epoca neolitica si a continuat sa fie folosit de-a lungul istoriei, atat din culturile necivilizate, cat si din societatea moderna. In articolul de astazi, veti vedea care sunt cele mai frumoase idei de tatuaje pentru femei.

Idei de tatuaje pentru doamne si domnisoare

Am pregatit in acest articol mai multe idei de tatuaje pentru doamnele si domnisoarele care doresc sa-si faca primul desen pe piele. Este un moment important pe care trebuie sa-l tratati cu maxima seriozitate. Alegeti cu multa atentie atat desenul, cat si zona in care il tatuati.

  • Pene

Un design preferat al femeilor sunt penele. Aceste tatuaje pot simboliza aspecte la fel de variate ca dragostea (sageata lui Cupidon care strapunge inimile a doi iubiti), poate fi, de asemenea, un semn de libertate, deoarece penele fac parte din corpul pasarilor si pot fi chiar simbolul scrisului, deoarece penele anterioare au fost folosite pentru a scrie. Dar penele pot avea, de asemenea, un sens spiritual, deoarece in culturile samanice penele animale au fost folosite pentru a evoca stramosii sau spiritele. In acest fel, cu acest tatuaj veti reflecta dorinta de a ramane unit cu lumea spirituala.

  • Motive florale

Unul dintre modelele preferate ale femeilor sunt tatuajele cu flori. Aceste modele sunt 100% feminine si pot simboliza sensuri diferite. Una dintre cele mai comune este cel in care florile sunt simbolul frumusetii si feminitatii. Dar florile pot insemna, de asemenea, natura, libertatea, insa unele flori (lotus, de exemplu) simbolizeaza spiritualitate, meditatie si calm.

  • Arbori

Acest tip de tatuaj poate fi purtat atat de barbati, cat si de femei, deoarece are conotatii multiple, dintre care cel care iese in evidenta cel mai mult este faptul de a evidentia aspectul natural pe care il avem cu totii in interior. Aceasta legatura a oamenilor cu natura, cu copacii, padurile etc. Copacii pot fi, de asemenea, un simbol al maturitatii si al faptului ca ati ajuns intr-o etapa din viata voastra in care ati crescut, ati invatat si acum va bucurati pe deplin de ea.

Unul dintre cele mai des alese tatuaje cu arbori, este cel al arborelui vietii, desen care reprezinta aspecte ale vietii, cum ar fi intelepciunea, iertarea, eternitatea, cunoasterea si toate acestea, legate de propriile noastre radacini. Daca doriti un tatuaj mai feminin, va recomandam sa adaugati tatuajului o pasare sau o floare, langa copacul ales.

  • Fluturi

Unul dintre cele mai bune tatuaje pentru femei este cel care contine fluturi. Acesta, ca si pasarile, simbolizeaza libertatea, dar, in plus, este si un simbol al feminitatii pentru purtarea sa eleganta, culoarea sa variata si frumusetea sa in diferite forme. Din acest motiv, multe femei aleg sa obtina acest tatuaj si designul sau poate fi foarte variat. Puteti sa va tatuati un singur fluture sau, daca doriti sa simbolizeze zborul, veti avea tatuat mai multi.

  • Inima

Un alt model de tatuaje pentru femei este cel care include inimile. Simbolul acestui tatuaj poate avea mai multe sensuri. De la aspectul romantic si iubitor pana la un simbol al spiritualitatii, armoniei si bunatatii umane. In functie de designul pe care il alegeti, semnificatia poate varia, deoarece daca alegeti sa tatuati o inima pe jumatate rupta sau cu rani, reflectati daunele pe care le-ati facut, dar pe care ati reusit sa le depasiti, daca alegeti sa puneti aripi inimii, acel tatuaj va simboliza libertatea.

  • Dream catcher (captator de vise)

Acesta reprezinta si el un tip de tatuaj preferat de femei, deoarece designul si culoarea lor sunt pentru corpul feminin. Pe langa faptul ca este uimitor din punct de vedere estetic datorita penelor, formei circulare si culorii, un dream catcher este un obiect etnic al poporului american, care a fost tratat ca o amuleta sau talisman de protectie. Dar, in plus, se considera ca acesta are putere de a filtra energiile bune si rele nu numai cele din lumea viselor, dar, de asemenea, in timpul zilei, aceasta amuleta sub forma de captator de vise tatuat, poate proteja persoana de energiile rele.

Daca va doriti un tatuaj, inainte de a lua aceasta decizie, este important sa va ganditi la designul pe care doriti sa-l tatuati pe piele. Retineti ca acesta va fi permanent si, prin urmare, cel mai recomandat este sa reflectati, sa cautati diferite tipuri de modele si, mai presus de toate, ca tatuajul pe care il alegeti are ceva de-a face cu gusturile si / sau personalitatea, sa nu fie ales doar pentru ca tatuajele nu se demodeaza.

Related Posts

inele de logodnă

Ghidul inelului de logodnă pentru cei care nu vor să greșească cea mai importantă alegere

Inelul de logodnă nu este doar un accesoriu, ci un profund simbol de angajament și iubire, esențial în ritualul căsătoriei. Alegerea acestui inel reflectă nu doar promisiunea unui…

uniformele medicale

Cum se aleg uniformele medicale și ce importanță au

Într-o lume în care prima impresie contează enorm, uniformele profesionale joacă un rol fundamental. În mediul medical, aceasta nu doar oferă un aspect curat și profesionist, dar și…

Secretele unui păr sănătos și strălucitor: alimentație, vitamine și rutină de îngrijire

Secretele unui păr sănătos și strălucitor: alimentație, vitamine și rutină de îngrijire

Un păr sănătos și strălucitor este o carte de vizită impresionantă pentru oricine. Cu toate acestea, în lumea agitată de astăzi, expunerea la diferiți factori de stres, poluare…

Cele mai bune sfaturi de la experți în domeniul beauty pentru a te simți frumoasă și încrezătoare

Cele mai bune sfaturi de la experți în domeniul beauty pentru a te simți frumoasă și încrezătoare

Fie că ești deja un pasionat al industriei de beauty sau doar începi să descoperi secretele ei, acest articol este pentru tine. Ne-am întâlnit cu câțiva dintre cei…

Ce aduce noua colectie LizzetStore.ro

Ce aduce noua colectie LizzetStore.ro?

Pretențiile pe care femeile le au când vine vorba de haine sunt greu de cuantificat și asta datorită faptului că ele doresc să atingă cât mai multe dimensiuni…

Utilitatea ceasului de mana

Utilitatea ceasului de mana, cel mai important criteriu

Forma, design-ul, mecanismul ceasului de mana sunt doar cateva dintre criteriile ce trebuie avute in vedere in momentul in care se achizitioneaza ceasuri barbatesti sau ceasuri dama. Cu…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *