Online

Facebook tot mai jos?

Stiti cu totii ca este o nebunie curata pe Facebook si ca toate brand-urile vor cat mai multi fani si cat mai multi clienti. Este destul de greu sa ai un numar de fani mare, sau sa-ti cresti brand-ul de la zero, astfel, foarte multe brand-uri incearca sa ajunga in top prin cumpararea de fani Facebook.

Fiecare isi doreste o imagine cat mai buna in ochii potentialilor clienti, chiar si daca acei fani nu sunt relevanti. In 2012 s-au vandut fani pe Facebook mai mult ca niciodata, daca in trecut erau foarte putine brand-uri care apelau la aceste metode, astazi, se cumpara fani Facebook mai mult ca niciodata.

Fondatorul retelei de socializare Facebook, Mark Zuckerberg, anunta ca vor sa scape de like-urile cumparate, like-urile false cum ii spune el. Daca ar reusii, desi ma indoiesc si o sa vorbesc despre asta putin mai jos, Facebook ar revenii pe picioare si rezultatele pozitive pot aparea foarte rapid.

Insa, cum spuneam mai sus, nu cred ca se poate bloca toate sistemele de vanzari de fani. Nu stiu exact cum sa explic, dar singura solutie pe care o vad ar fi ca like-urile pe o pagina sa fie date direct din Facebook, ceea ce ar insemna o pierdere masiva a fanilor, iar de critici nu cred ca mai are rost sa vorbesc.

Pentru Facebook nu vedeam un viitor stralucitor, uite ca am avut dreptate, si mai cred ca in urmatorii ani acesta va fi uitat de lume, va ajunge exact in postura hi5.

Related Posts

Ethereum

Ethereum Gas: Ghidul Mineritului Ethereum

Ethereum, una dintre cele mai populare criptomonede din lume, a introdus un concept cheie numit „gas” care stă la baza funcționării sale. Acest termen este esențial pentru înțelegerea…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *