Spune-mi ce telefon ai, iar eu iti spun cine esti!

Ați știut că smartphone-ul pe care îl aveți vă dezvăluie personalitatea? Eu n-am știut. Până acum! Se pare că, în funcție de telefonul pe care îl punem pe masă atunci când ieșim la o cafea, cei din jur își pot da seama ce fel de persoane suntem și, mai ales, în ce domeniu lucrăm.

Potrivit unui studiu efectuat de compania britanică TalkTalk Mobile, avem tendința de a ne alege telefonul mobil în funcție de caracteristici ale personalității noastre pe care acesta le reflectă. În cadrul proiectului, au fost intervievate 2000 de persoane, iar rezultatele stau în felul următor:

1. Posesorii de iPhone sunt vanitoși și apreciază stilul și bunul gust. Pentru ei, un aspect exterior îngrijit este extrem de important. Ei cheltuiesc cel mai mult pe haine, în timp ce posesorii de Android și Blackberry alocă cea mai mare parte din bani călătoriilor. De asemenea, “iPhonii” sunt sexy și inteligenți (studiul spune asta, nu eu :D). Cea mai mare parte dintre ei lucrează în media și în advertising și au o conștiință de sine accentuată.

2. Partea bună la utilizatorii de Blackberry este că, se pare, ei câștigă cel mai mult și sunt, evident, foarte implicați profesional. Ei scriu cele mai multe mail-uri și dau cele mai multe telefoane. Din punct de vedere social, cine are un Blackberry are un cerc de prieteni mult mai mare decât ceilalți posesori de smartphone-uri. Majoritatea “Blackberryii-lor” lucrează ca bancheri, agenți imobiliari sau în domeniul sănătății. Și ca să nu-i mai laud atât, iată și un mic defect al posesorilor de Blackberry: se pare că punctualitatea nu este cea mai mare calitate a lor. Hi hi!!!

3. Am ajuns și la “Androizi”! Ei se remarcă prin bune maniere, DAR beau cel mai mult dintre toți utilizatorii de smartphone. :-)) Și mai am un “DAR”: se pare că posesorii de telefoane cu sistem de operare Android gătesc cel mai bine. Ei au o atitudine liniștită și relaxată față de viață. În ceea ce privește viața profesională, la “Androizi” sunt cel mai greu de identificat zonele în care ei își desfășoară activitatea. Îi găsim atât în job-uri creative sau în poziții de management, cât și în domeniul sportului.

Ce să zic, m-am cam distrat scriind acest articol! Parcă “iPhonii”, “Blackberryii” și “Androizii” sunt 3 specii descrise în manualele de biologie. Păi dacă o mai ținem mult așa, aici o să ajungem! :-))

 

Cu drag,

SEMNATURA_Georgiana_Belanczky

 

 

 

TI-A PLACUT? CITESTE SI:

Leave a Reply