Si a venit si 2014!…

De fiecare dată când începe un nou an, în gândurile noastre se îngrămădesc dintr-o dată toate dorinţele pe care ne propunem să ni le îndeplinim în cele 12 luni care urmează.

La început de an, simţim că totul este posibil, că pornim pe un nou drum, că parcă totul renaşte, că suntem mai puternici, mai capabili să realizăm mult mai multe decât în anul anterior… Doar avem 12 luni la dispoziţie! Avem 365 de zile ca să ne finalizăm planurile măreţe, construite cu atâta încredere încă de la finalul anului anterior! 😉

O atitudine sănătoasă, zic eu… Ar trebui să ne menţinem acest optimism pe parcursul întregului an. În fiecare clipă ar trebui să ne amintim şi să retrăim această stare de speranţă, de încredere că putem reuşi tot ce ne-am propus.

LA MULTI ANI!

În prima zi din 2014, vă doresc să simţiţi starea de extaz, de euforie, de optimism, pe care o simt şi eu în momentul în care scriu aceste rânduri. Vă doresc să aveţi cât mai multe vise şi să vi le îndepliniţi pe toate şi chiar mai multe! 😀 Şi vă mulţumesc pentru comentariile voastre, pentru mesajele frumoase pe care le-am primit de la voi de când am început să scriu pe acest blog! La mulţi ani!

 

Un an minunat,

SEMNATURA_Georgiana_Belanczky

 

 

 

RelatedPost

6 Comments

  1. Un an nou fericit! O urare pe care o adresam tuturor romanilor, in speranta ca viata noastra va fi mult mai buna incepand de anul acesta.

  2. Georgiana, sa ne incanti in continuare cu articole frumoase! Un an nou fericit!

Leave a Reply