Sa mergem in concediu!

Pe aşa o vreme frumoasă, trebuie să recunosc că nu îmi stă capul foarte mult la lucru zilele acestea.

Fără să îmi dau seama, mă trezesc ba pe un site de turism, căutând locuri interesante pe care să le vizitez, ba pe un forum unde se discută despre vacanţe, ba pe un blog al cărui autor descrie destinaţiile turistice în care a fost etc.

Închid ochii şi mă văd pe malul unui lac imens, în a cărui întindere se oglindesc cu adieri fragile, parcă de argint, crestele munţilor. Gândurile îmi zboară dincolo de munţi şi „aterizez” într-o capitală europeană, ale cărei clădiri impecabile, îmbrăcate în artă, istorie şi cultură, mă îndeamnă să le admir, să mă plimb pe străzile înguste şi prin parcurile feerice care le înconjoară. Ies din tumultul oraşului şi plutesc pe autostradă, pierdută în fascinaţia unei lumi noi, către orizonturi necunoscute.

Şi mă trezesc. Este şi cazul. Doar sunt încă la birou. 😀 Cu toate acestea, acum realizez cât sunt de importante pentru noi acele zile libere de care trebuie să ne bucurăm odată la câteva luni şi, cu atât mai mult, în timpul verii. Oricât am fi de pasionaţi de job-ul nostru sau oricât de indispensabili am considera că suntem, psihicul nostru simte nevoia să ia o pauză, să se deconecteze de la rutina zilnică. Şi trebuie să îi oferim această plăcere.

În plus, după câteva zile de vacanţă, ne întoarcem la birou cu forţe proaspete, mai capabili să facem faţă stresului şi provocărilor de zi cu zi. Prin urmare, chiar dacă nu credem acest lucru, avem nevoie de concediu!

Pentru cei care nu îşi iau zile libere cu anii, iată câteva fotografii care îi pot face să se răzgândească. Este Lacul Mondsee din Austria şi, sincer, mi-aş dori să mă teleportez chiar în acest moment direct acolo. 🙂

 

Cu un chef nebun de vacanță,

SEMNATURA_Georgiana_Belanczky

 

 

 

TI-A PLACUT? CITESTE SI:

3 Comments

  1. Am ajuns la acest articol cautand locul interesante de vizitat in Austria. Arata super lacul, iar eu chiar ma pregatesc sa plec in concediu! :))

Leave a Reply