Relaxare si meditatie… pe muzica

Dragi prieteni,

Pentru că mi-am propus să scriu mai des despre fericire, despre cum ne putem face viaţa mai frumoasă, despre cum să ne bucurăm de clipele de linişte pe care le avem, de cei dragi, de prieteni, de natură, azi vreau să vă recomand câteva melodii pentru relaxare şi meditaţie.

Muzica ne ajută să ne regăsim echilibrul interior şi, de asemenea, are capacitatea de a ne transpune într-o lume care ne conferă o stare de bine, de destindere. Atunci când vreau să mă relaxez, ascult muzică. Dar nu orice tip de muzică… Ascult melodii care îmi pot induce o stare de linişte. Pe de altă parte, melodiile mele preferate, fie ele de meditaţie sau nu, le ascult inclusiv la birou (în căşti, of course :D).

Muzica ne ţine departe de stările de depresie şi anxietate şi ne învăluie cu o aură de optimism, de încredere în forţele proprii. Vi s-a întâmplat vreodată să ascultaţi o melodie şi să spuneţi că vă face „să mutaţi munţii din loc”?

Aaaa…. Şi să nu uit… Ştiaţi că memoria şi capacitatea de învăţare la copii cresc odată cu expunerea, încă din fragedă copilărie, la sunete? Sunete am zis, nu zgomot! :-))

Vă las cu nişte „sunete” relaxante…

 

Cu drag,

SEMNATURA_Georgiana_Belanczky

 

 

 

5 Comments

  1. Foarte tare observatia: sunete, nu zgomot… si eu am un playlist pe YouTube cu melodii relaxante….. Ajuta foarte mult!

  2. Nu am stiut. O sa ii pun fiului meu mai des muzica. Doarme foarte bine pe melodii lente. :))

  3. Imi plac melodiile pe care le-ai ales. Cand ajung acasa din salbaticia orasului, e super sa ascult ceva linistitor.

  4. Uite ca am dat peste asta pagina despre Relaxare
    si meditatie… pe muzica , cautand despre maramu.
    Acum tre sa recunosc ca faci treaba super. iti recomand sa vezi si saitul http://cazare-maramures.net o pagina
    despre tara maramuresului. Mult succes

Leave a Reply