Esti la nunta si intri pe Facebook? Tine cont de 5 reguli!

Ce te așteaptă pe Facebook duminică dimineața? Well, poze de la nunți, mai niște poze de la nunți, din nou câteva poze de la nunți și, desigur, urări de casă de piatră. 😀

Propun atunci să existe și niște reguli pentru cei care merg la nunți, dar nu își uită prietenii de pe Facebook și îi țin la curent în permanență cu ceea ce se întâmplă la marele eveniment.

1. Dacă nu te pozezi cu mireasa, nu exiști sâmbătă seara pe Facebook. Mirele n-are importanță, poză cu mireasa să fie. Pune imediat pe Facebook. Lasă aplicația cu efecte speciale, grăbește-te să pui poza, că altfel ți-o iau alții înainte!

2. Aaaa… Poza trebuie neapărat să fie însoțită de urarea “Casă de piatră, dragii noștri [prenume mireasă] & [prenume mire]!”.

3. Nu uita, când ajungi la restaurant, să dai un check-in. Asta, dacă e un restaurant de fițe. Dacă nu, taci mâlc și rezumă-te doar la poză.

4. Foarte important pentru fetele necăsătorite: dacă ai prins buchetul, fă-ți un selfie și hop pe Facebook. Altfel, prințul n-are de unde să știe că tre’ să te ceară de soție. Că doar pe Facebook stă și el toată seara!

duminica_pe_facebook

5. Și dacă tot te-ai chinuit o zi întreagă să te aranjezi pentru marele eveniment, profită și pune-ți partenerul să te pozeze prin spațiile verzi din zona restaurantului. Una din poze va deveni, obligatoriu, fotografie de profil. Asta, până sâmbăta viitoare, când mergi din nou la nuntă.

Acest articol a fost scris pentru amuzament. Dacă aveți și alte propuneri de adăugat la listă, folosiți cu încredere secțiunea de comments. 😉

 

Cu drag,

SEMNATURA_Georgiana_Belanczky

 

 

 

TI-A PLACUT? CITESTE SI:

5 Comments

  1. ar mai fi pozele de cuplu. cei 2 plus mire + mireasa. daca pun mirii pozele astea pe fb, fac un album de cel putin 50 de poze in care totul e la fel, de la decor, la miri. doar cuplurile care se perinda pe langa ei difera

  2. mai nou, e la moda sa pui poze cu meniul. Daca primesti la nunta sarmale, e ceva banal. daca mananci caviar, trebe repede sa pui pe Facebook, sa moara prietenii de ciuda 🙂

  3. Exact la asta ma gandeam si eu cand am intrat pe facebook dimineata! ma dispera

    • Pe mine nu mă enervează neapărat, doar mă amuză. Azi dimineață chiar numai poze de la nunți am găsit pe Facebook. E funny, atâta tot. :-))

Leave a Reply