Cate ceva despre Openville

Am scris foarte rar pe blog despre acțiuni care au legătură cu locul meu de muncă, în primul rând pentru că acest blog este unul personal și așa vreau să rămână. Nu pot însă să nu răspund la comment-urile și mesajele voastre, chiar dacă ele au legătură cu job-ul meu. Știți deja că fac tot posibilul să dau reply la toate mail-urile. 🙂 Totuși, în ultimul timp, multe dintre ele s-au referit la noul proiect aflat în derulare la mall – Openville.

openville_timisoara

Sper că nu v-ați supărat pe mine, dar mai toate răspunsurile mele s-au încheiat cam așa: “…sunt în concediu de creștere a copilului și nu am mai multe detalii decât cele publicate pe site-ul oficial al proiectului, aici.” That’s all! :-))

Noah… Am găsit zilele acestea, cât am fost la Anina, un filmuleț foarte fain pe care vreau să vi-l arăt și vouă. Rezumă într-un mod foarte interesant toate caracteristicile proiectului. Ce îmi place mie cel mai mult? Evident, parcul… Doar știți că ador natura, așa că abia aștept să mă plimb cu Doris prin Openville. 😀

 

Cu drag,

SEMNATURA_Georgiana_Belanczky

 

 

 

16 Comments

 1. multumim, georgi! am tot citit articole despre asta, ma intereseaza mai ales ca si eu stau in zona. dar filmuletul asta imi ofera toate informatiile de care am nevoie 🙂

 2. Ha, ha! Si noi am scris despre asta, dar filmuletul nu l-am gasit inca. E fain! Asteptam noi informatii, pe masura ce lucrarile la proiect avanseaza!

  • Cu siguranță aceste informații vor fi transmise în mod oficial, prin intermediul comunicatelor de presă.

 3. mi-ar fi placut sa vad mai multa miscare pe online, mai mult tam-tam cu privire la acest proiect, nu doar comunicate de presa. sper ca urmeaza

 4. E interesant proiectul. impreuna cu celelalte 2 mall-uri care se construiesc, sunt semne clare ca Timișoara merge bine, e un oraș aflat în plina expansiune dpdv al industriei si retail-ului. Felicitari dezvoltatorilor!

 5. mersi de info! cu siguranta sunt si informatii confidentiale pe care politica companiei nu iti permite sa le dezvalui 😀

  • Păi, având în vedere că momentan sunt acasă, nu am acces la informații confidențiale. Oricum, dacă ar fi cazul, e de la sine înțeles că nu m-aș pune să fac publice astfel de informații. Cum ai zis și tu, depinde de politica firmei.

 6. impresionant proiect! am înteles ca este finanţat în proporţie de 65% de banca Export-Import Bank PLC – deţinută de statul ungar.

 7. Un proiect impresionant, un fel de La Defense al Timișoarei. Oare cât va dura realizarea lui?

  Seară plăcută, Georgi!

  • Din câte am citit, prima etapă din cadrul dezvoltării proiectului va fi finalizată în ultimul trimestru din 2017 şi va cuprinde 80.000 mp de birouri clasa A, zona de retail şi parcul.
   O seară plăcută și ție, Zina!

 8. vor fi 2 cladiri cu adevarat inalte , prima va avea 155m(140m la cornisa+15m antena)si cea dea doua va avea 92m

Leave a Reply