De ce imi place sa scriu?

Probabil titlul acestei „scrisori” ar trebui să fie: „De ce să faci ceea ce îţi place?”. Este simplu: pentru că îţi place… OK!!! Câtă profunzime! (veţi crede în acest moment)

Pentru mine, scrisul este o pasiune. De aceea m-am hotărât să creez acest blog şi să împărtăşesc cu voi subiecte despre care înainte scriam poate doar prin caiete şi agende pe care le ascundeam apoi în te miri ce colţ prăfuit, uitat de ghearele obraznice ale aspiratorului. Pentru că sunt genul de om căruia încă îi place să pună mâna pe un pix şi o hârtie şi să înceapă să îşi înşiruiască gândurile „offline”, în manieră tradiţională…

Ca o continuare a propoziţiei bolduite de mai sus, atunci când practicăm cu pasiune o anumită activitate, ne simţim liberi şi relaxaţi, mai mulţumiţi de propria persoană şi mai detaşaţi de problemele de zi cu zi. Este o modalitate de a ne relaxa spiritul şi de a ne reface forţele.

Viaţa noastră se învârte în jurul îndeletnicirilor noastre zilnice. Este important pentru sănătatea noastră psihică să desfăşurăm cât mai multe activităţi care ne fac plăcere, însă de multe ori acest lucru este imposibil. Sarcinile de zi cu zi ne pun în situaţia de a căuta soluţii pentru probleme dintre cele mai diverse, fapt care nu reprezintă întotdeauna o plăcere.

Identificarea unei pasiuni este ca o oază de linişte în acest amalgam de provocări. Să evadezi în propriul tău univers şi să cauţi relaxarea într-un hobby care ţi-a marcat paşii de mic copil reprezintă o excelentă sursă de destindere.

 

Cu drag și muuultă pasiune,

GEORGI_semnatura

 

 

 

TI-A PLACUT? CITESTE SI:

3 Comments

  1. Pasiunea mea este tenisul si impartasesc aceeasi parere: ma simt super atunci cand ma aflu pe un teren de tenis, adica fac ceea ce imi place.

Leave a Reply