Agentia, oferta si raspunsul… prompt!

Da, ştiu, n-am scris încă nici un articol luna aceasta, dar vă mulţumesc pentru mail-urile drăguţe pe care mi le-aţi trimis în tot acest timp. 😀

Azi nu mă pot abţine, însă, să nu vă povestesc o întâmplare care din nou ne atrage atenţia asupra serviciilor de proastă calitate care există la noi (Nu generalizez!!!). Am început să avem birouri frumoase, sedii de firmă elegante, dar toate acestea nu mai contează atunci când te opreşti într-un zid care nu are nimic în comun cu eleganţa, amabilitatea şi bunul simţ: atitudinea ostilă a angajaţilor.

Să vă explic: am început să caut oferte pentru vacanţa de vară. Am făcut un mic research ca să văd ce costuri presupune un sejur pe cont propriu. Acum urmează ce e mai greu: solicitarea, respectiv primirea ofertelor de la agenţiile de turism.

Ieri am avut prima întâlnire, la o agenţie de turism din Timişoara. Când să ne uităm peste variantele disponibile, ce credeţi? Pică netul… Asta e, mi-am zis. Se mai întâmplă! Am mai stat la poveşti vreo 15 minute, dar netul tot nu a mai ajuns la noi. :-))

„Lasă că îţi trimit pe mail informaţiile! Cum începe să funcţioneze sistemul, cum îţi trimit!” îmi spune reprezentanta agenţiei. Super! M-am întors la birou şi, nerăbdătoare cum sunt, mi-am tot verificat adresa de mail personală (cred că din 30 în 30 de minute tot făceam asta). Am plecat acasă dezamăgită că mail-ul de la agenţie întârzia să apară. Speram că poate găsesc surpriza în dimineaţa aceasta! Dar tot nimic… :-((

Pe la 11.00 sun. „Ştii, mi-ai promis că îmi trimiţi mail-ul acela cu ofertele!”. „Da, Georgiana, dar nu am avut timp de asta!!! Iar acum am un client în faţă, bine??? O să încerc să îţi trimit mai târziu!” Pfuuu… „Păi şi eu încerc să devin client!” Desigur că nici nu am apucat să spun asta… ;-(

 

Să aveți o zi mai frumoasă ca a mea, 😀

SEMNATURA_Georgiana_Belanczky

 

 

 

8 Comments

 1. Georgi draga, asta se intampla frecvent in zilele noastre. Probabil si acesti angajati au niste salarii care nu ii motiveaza absolut deloc sa faca performanta, cine stie… nu ma intelege gresit, nu vreau sa justific pe nimeni… e oricum neplacut sa intalnesti la tot pasul functionari nepregatiti si prost dispusi.

  • Da, adevărul e că salariul şi performanţa se învârt într-un cerc vicios, dar asta nu e o justificare pentru lipsa de amabilitate.

   • Păi aşa ştiam (sau cel puţin credeam) şi eu. Poate e invers: au suficient de mulţi clienţi încât să nu îşi mai bată capul cu “nou veniţii”. 😀 Aici mă refer la mine, pentru că e prima dată când apelez la serviciile unei agenţii. De obicei merg pe varianta de cont propriu. 🙂

    • Daca stii unde vrei sa mergi, incearca sa cauti ofertele locale.
     Noi am fost in Croatia anul trecut si am discutat direct cu o agentie de acolo si totul a fost foarte foarte fain.

 2. Si eu am patit la fel anul trecut. Am dat telefoane, am trimis mail-uri si am primit doar raspunsuri evazive. In final am ales varianta pe cont propriu. Nimeni nu stie mai bine ca tine ce ai nevoie. Deci daca ai facut deja research in directia asta, eu zic sa mergi asa, sa nu mai astepti oferte de la agentii.

Leave a Reply