6 luni de fericire

Draga mea Doris,

Azi e o zi atât de prețioasă pentru mine, încât nu îmi găsesc cuvintele necesare ca să îmi exprim bucuria, emoțiile, gândurile care se rătăcesc prin fiecare celulă a corpului meu. M-am trezit plângând. De fericire! Parcă ieri îți spuneam cu câtă emoție aștept să vii în viața mea! Iar acum, după șase luni, în loc să se estompeze, emoțiile devin tot mai mari, sentimentele pe care le trăiesc zilnic mă copleșesc, vin buluc peste mine și, de multe ori, am impresia că nu știu cum să le fac față. Dar sunt sentimente pozitive, constructive… Ele îmi dau o forță de neimaginat!

doris_alexandra

Când te-am ținut în brațe pentru prima dată, mi-au dat lacrimile de bucurie. Exagerez! Plângeam de-a dreptul! 😀 Credeam că o să îmi treacă și că sunt doar trăiri de moment, cu care mă voi obișnui și pe care le voi accepta ca pe ceva firesc în viața mea. Nici vorbă! Ele au crescut în intensitate și, cu fiecare clipă petrecută alături de tine, mi-au făcut viața mai frumoasă. Dar sunt acolo… În inima mea… Strălucesc și tresar de fiecare dată când mă privești, când îmi zâmbești.

Nu aș fi crezut vreodată că o zi din viața mea poate fi normală fără prea multe ore de somn, fără suficient timp pentru uitat la filme și “răsfoit” Internetul, fără ieșiri zilnice în oraș, fără discuții telefonice interminabile, fără ore întregi petrecute la shopping… Daaar, cu fiecare zâmbet al tău, mă alimentezi cu forță și îmi dai putere să fiu alături de tine. Nu pentru că TREBUIE. Pentru că VREAU. Pentru că așa SIMT.

Azi ai 6 luni. Parcă văd că mâine faci 18 ani! Voi fi alături de tine. Vom sărbători împreună fiecare succes. De la prima linguriță cu mâncare, de la bucuria de a prinde o jucărie sau de a face primii pași, până la emoțiile primei zile de școală sau ale primei iubiri. Vom descoperi lumea împreună! Și eu voi fi acolo. Lângă tine.

La mulți ani, scumpa mea Doris Alexandra!

 

Cu drag,

 

 

RelatedPost

9 Comments

  1. ce frumos ai descris sentimentele unei mame!!! iti spun ceva: sentimentele astea raman asa si peste ani. cred ca e singurul sentiment care nu se degradeaza in timp… o iubire sincera, neconditionata, e doar cea pe care o oferim copiilor nostri

    • Ce frumos ai spus! <3 Chiar e "singurul sentiment care nu se degradeaza in timp"... Ba din contra, creste tot mai mult... 🙂

  2. Cuvinte frumoase izvorate din inima si sufletul unei mame iubitoare ,cuvinte care te emotioneaza profund oricat de ,,tare,, ai fi .
    La multi ani , Doris ! alaturi de parintii si bunicii tai care sunt gata de orice sacrificiu ca tu sa fii o printesa a familiei .

Leave a Reply